Programvareoppdateringer for QuikRead go®

Velkommen til nettstedet for programvareoppdateringer for QuikRead go®. Her kan du laste ned den nyeste tilgjengelige programvaren for QuikRead go til minnepinnen du oppdaterer QuikRead go instrumentet med. Fremgangsmåten nedenfor sikrer optimale resultater.
 
Hvis du trenger hjelp med programvareoppdateringen for QuikRead go instrumentet, kan du første se gjennom oversikten over vanlige spørsmål (link nedenfor). Hvis du har behov for mer informasjon, kan du kontakte den lokale distributøren eller sende en e-post til Aidian: info@aidian.no.
 
Denne programvareoppdateringen er utviklet for QuikRead go-kunder i landene der systemet er registrert. Denne versjon av QuikRead go er ikke registrert i USA.
Vanlige spørsmål
Må jeg ta hensyn til små og store bokstaver når jeg skriver inn serienummeret til instrumentet?
Det spiller ingen rolle om du bruker små eller store bokstaver når du skriver inn serienummeret.
 
Bør minnepinnen være tom?
Nei, den behøver ikke å være tom, men vær oppmerksom på at det bør være minst 1 GB ledig plass på minnepinnen.
 
Hvilket instrument er denne programvareoppdateringen utviklet for?
Denne programvareoppdateringen er utviklet for QuikRead go instrumentet -kunder i landene der systemet er registrert. Denne versjon av QuikRead go er ikke registrert i USA.
 

Hvilke funksjoner inneholder QuikRead go Instrument-programvare versjon 8.2.2?

Se funksjonene her

 
Jeg har lastet ned programvaren til minnepinnen, men QuikRead go instrumentet registrerer ikke minnepinnen (ikonet for minnepinnen vises ikke i displayet). Hva gjør jeg?
Minnepinnen fungerer ikke som den skal, har ikke FAT32-format eller er ikke angitt som aktiv primærpartisjon. Prøv å bruke en annen minnepinne, eller formater minnepinnen.
 
Hvor kan jeg finne instrumentets serienummer?
Serienummeret finner du på undersiden av instrumentet. Se bildet under Skriv inn serienummeret til instrumentet.

Velg område

USA Resten av verden

Skriv inn serienummeret til instrumentet

Serienummeret finner du på undersiden av instrumentet.

Oppgi kontaktinformasjon.

Informasjonen er lagret.

Informasjonen du har oppgitt, inneholder feil. Gå gjennom informasjonen.

Lagre

Last ned den nyeste programvareversjonen til minnepinnen. Fjern minnepinnen fra datamaskinen etter at nedlastingen er fullført. Sett minnepinnen inn i en av USB-portene på QuikRead go instrumentet.
 
Om minnepinnen:
Minnepinnen bør ha en kapasitet på minst 1 GB, ha FAT32-format og være angitt som aktiv primærpartisjon. Før du laster ned programvaren til minnepinnen, må du sjekke at QuikRead go instrumentet registrerer minnepinnen. Sett inn minnepinnen i en av USB-portene på QuikRead go instrumentet. Ikonet for minnepinnen vises i displayet når den er registrert.
 
Pakke ut innholdet:
1. Den nedlastede filen er arkivert og må nå pakkes ut på minnepinne. Finn fra til nedlastingsmappen (der du lagret filen). Forskjellige nettlesere kan ha litt forskjellige kommandoer.
Obs! Navnet på filen og mappen må ikke endres når filene lastes ned til minnepinnen. Navnet på filen skal være “qrzwupdate".
 
2. Høyreklikk på filen og velg «pakk alt». Velg minnepinne og trekk ut innhold «pakk alt» - Kan også finnes i: Åpne med ->7-zip.
 
Etter utpakking av filen kan du følge instruksjonene i retningslinjene.
 
Slik laster du opp den nyeste programvaren til instrumentet:
Les instruksjonen for opplasting av programvaren.
 

Du må angi område, serienummer og brukerinformasjon.
Filename
SHA-1 Hash

Hvis du har mistet administratorpassordet ditt, kan du be om et midlertidig administratorpassord her. Det midlertidige passordet kan bare brukes en gang og gyldig i en uke. MERK! Bruk store skrifttyper i instrumentnummeret. Når du legger inn et midlertidig passord for QuikRead, vær oppmerksom på store og små bokstaver. Små bokstaver finner du bak Abc-knappen på QuikRead go virtuelt tastatur.

Du må angi område, serienummer og brukerinformasjon.