QuikRead go® -ohjelmistopäivitykset

Tervetuloa QuikRead go® -laitteen ohjelmiston päivityssivustolle. Täältä voit ladata uusimman QuikRead go -ohjelmistoversion USB-tikulle, josta voit ladata sen edelleen QuikRead go -laitteellesi. Seuraathan alla olevia vaiheita.
 
Jos tarvitset apua QuikRead go -ohjelmistoversion päivittämisessä, tarkista ensin usein esitetyt kysymykset (linkki alla). Jos tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Aidianiin sähköpostitse: info@aidian.fi.
 
Tämä ohjelmiston päivityssivusto on tarkoitettu QuikRead go -asiakkaille maissa, joihin järjestelmä on rekisteröity. Tätä versiota QuikRead go -järjestelmästä ei ole rekisteröity Yhdysvalloissa.
Usein esitetyt kysymykset

Käytänkö isoja vai pieniä kirjaimia syöttäessäni laitteen sarjanumeron?
Ei ole väliä, käytätkö sarjanumeroa syöttäessäsi isoja tai pieniä alkukirjaimia.

 

Pitääkö USB-tikun olla tyhjä?
USB-tikussa voi olla tiedostoja, mutta huomioi, että USB-tikulla pitää olla tyhjää tilaa ainakin 1 GB.

 

Mille laitteelle tämä ohjelmiston päivityssivusto on tarkoitettu?
Tämä ohjelmiston päivityssivusto on tarkoitettu QuikRead go -laitteen päivittämiseen niissä maissa, joihin järjestelmä on rekisteröity. Tätä versiota QuikRead go -järjestelmästä ei ole rekisteröity Yhdysvalloissa.

 

Mitä ominaisuuksia QuikRead go -laitteen ohjelmistoversio 8.2.2 sisältää?

Katso ominaisuudet tästä

 

Olen ladannut ohjelmistopaketin USB-tikulle, mutta QuikRead go -laite ei tunnista tikkua (näyttöön ei tule USB-ikonia). Mitä teen?
USB-tikku on viallinen tai se ei ole aktiivinen tai FAT32-formaatissa. Kokeile toista USB-tikkua tai formatoi tikku.

 

Mistä löydän laitteen sarjanumeron?
Laitteen sarjanumero löytyy laitteen pohjasta Katso kuva kohdassa Kirjoita laitteesi sarjanumero.

Valitse alue

USA Muu maailma

Kirjoita laitteesi sarjanumero

Laitteen sarjanumero löytyy laitteen pohjasta.

Kirjoita käyttäjätietosi.

Tietosi on tallennettu.

Kirjoittamasi tiedot eivät ole oikein tai ovat epätäydelliset. Tarkista tiedot.

Tallenna

Lataa uusin ohjelmistoversio USB-tikulle. Irrota latauksen jälkeen muistitikku tietokoneestasi ja kytke se QuikRead go -laitteen USB-porttiin.

USB-tikun käytöstä:
USB-tikun pitää olla kooltaan 1 GB tai isompi, aktiivinen ja FAT32-muodossa. Varmista ennen ohjelmiston USB-tikulle lataamista, että QuikRead go -laite tunnistaa USB-tikun. Tämä tapahtuu laittamalla USB-tikku QuikRead go -laitteen USB-porttiin, ja jos USB-ikoni näkyy laitteen näytöllä, laite on tunnistanut USB-tikun.
 
Pakatun tiedoston purkaminen:
1. Paikanna ladattu tiedosto, jonka haluat purkaa USB-tikulle. Eri selaimissa saattaa olla käytössä hieman erilaiset komennot.
Huomio: Älä muuta tiedostojen tai kansion nimeä, kun lataat tiedostot USB-tikulle. Kansion nimen pitää olla "qrzwupdate".
 
2. Napsauta pakattua tiedostoa hiiren kakkospainikkeella, valitse Pura kaikki ja aseta purettavaksi kohteeksi USB-tikku. Pura kaikki -komento voi löytyä myös Avaa -> 7-zip -polun takaa.
 
Kun olet purkanut tiedoston seuraa ohjeita.
 
Kuinka lataat uusimman ohjelmistoversion laitteeseen:
Tutustu ohjelmistoversion lataamisesta kertoviin ohjeisiin.
 

Alue, sarjanumero ja käyttäjätiedot tarvitaan.
Tiedoston nimi
SHA-1 Tarkistussumma

Jos olet unohtanut laitteen ylläpitosalasanasi, voit pyytää tilapäisen ylläpitosalasanan tästä. Tilapäistä salasanaa voi käyttää vain kerran ja se on voimassa yhden viikon. HUOM Käytä instrumentin sarjanumerossa isoja kirjaimia. Kun kirjoitat väliaikaisen salasanan QuikReadiin, kiinnitä huomiota isoihin ja pieniin kirjaimiin. Pienet kirjaimet löytyvät Abc-painikkeen takaa QuikRead go -virtualinäppäimistöstä.

Alue, sarjanumero ja käyttäjätiedot tarvitaan.