Softwareopdatering til QuikRead go®

Velkommen til softwareopdatering til QuikRead go®. Her kan du hente den seneste tilgængelige software til QuikRead på en USB-nøgle, som du kan bruge til at opdatere softwaren på dit QuikRead go-instrument. For at vi kan give dig den bedst mulige hjælp, bedes du følge trinene nedenfor.
 
Hvis du har brug for hjælp til softwareopdatering af QuikRead go-instrumentet, så læs venligst først listen med ofte stillede spørgsmål (link nedenfor). Hvis du har brug for mere information, bedes du kontakte din lokale forhandler eller Aidian på e-mail: info@aidian.dk.
 
Denne site til softwareopdateringer henvender sig til QuikRead go-kunder i de lande, hvor systemet er registreret. Denne version af QuikRead go er ikke registreret i USA.
Ofte stillede spørgsmål
Skal jeg skrive med store eller små bogstaver, når du indtaster instrumentets serienummer?
Det er uden betydning, om du skriver med store eller små bogstaver, når jeg indtaster instrumentets serienummer.
 
Skal USB-nøglen være tom?
Nej, der må gerne være andre filer, men der skal være mindst 1 GB ledig plads på USB-nøglen.
 
Hvilket instrument er disse softwareopdateringer beregnet til?
Denne site til softwareopdateringer henvender sig til QuikRead go Instrument -kunder i de lande, hvor systemet er registreret. Denne version af QuikRead go er ikke registreret i USA.
 
Hvilke forbedringer indeholder den nye QuikRead go Instrument softwareversion 8.2.2?

Se funktionerne her

 
Jeg har hentet softwarepakken ned på USB-nøglen, men QuikRead go-instrumentet viser ikke, at USB-nøglen er tilsluttet (intet USB-ikon på displayet). Hvad skal jeg gøre?
USB-nøglen er defekt, eller den har ikke formatet FAT32 og er partitioneret som primær partition, der er markeret som aktiv. Prøv en anden USB-nøgle, eller formater din USB-nøgle.
 
Hvor kan jeg finde serie nummer på instrumentet?
Instrumentets serie nummer findes på bunden af instrumentet. Se evt. billede på step ” indsæt dit instruments serie nummer”

Vælg geografisk område

USA Resten af verden

Indtast instrumentets serienummer

Instrumentets serie nummer findes på bunden af instrumentet.

Udfyld kontaktinformation.

Tak. Din information er gemt.

Den information, du har skrevet, er ikke korrekt. Kontroller venligst informationen.

Gem

Hent den nyeste softwareversion ned på USB-nøglen. Når filen er hentet, fjerner du USB-nøglen fra computeren. Sæt USB-nøglen i et af QuikRead go-instrumentets USB-stik.
 
Om USB-nøglen:
USB-nøglen skal have plads til 1 GB eller mere i FAT32-format, der er partitioneret som primær partition og markeret som aktiv. Inden du henter softwaren ned på USB-nøglen, bedes du sikre dig, at QuikRead go-instrumentet finder USB-nøglen. Dette gøres ved at indsætte USB-nøglen i et af QuikRead go-instrumentets USB-stik - ikonet for USB vises på displayet, når instrumentet er klar til at finde USB-nøglen.
 
Udtræk indhold:
1. Den downloadede fil er arkiveret og det skal overføres til USB-stick. Naviger til din download-mappe (hvor du har downloadet filen). Afhængigt af den anvendte browser kan der forekomme små forskellige I kommandoerne.
Bemærk: Filens eller mappens navn må ikke ændres, når du henter filerne ned på USB-stick. Navnet på folderen skal være “qrzwupdate”.
 
2. Højreklik på den downloadede fil og vælg "Udpak alle" Vælg din USB-stick og udtræk indhold "Udtræk alle" -kommandoen kan også findes på: Åbn med -> 7-zip... Når du har overført filen skal du følge instruktionerne i retningslinjerne.
 
Sådan uploader du den nyeste software til instrumentet:
Læs vejledningen om at uploade softwaren.
 

Geografisk område, serienummer og brugerinformation skal angives.
Filename
SHA-1 Hash

Hvis du har mistet din administratoradgangskode, kan du anmode om en midlertidig administratoradgangskode her. Den midlertidige adgangskode kan kun bruges én gang og er gyldig i en uge. BEMÆRK! Brug store skrifttyper i instrumentnummeret. Når du indtaster en midlertidig adgangskode til QuikRead, skal du være opmærksom på store og små bogstaver. Små bogstaver kan findes bag Abc-knappen på QuikRead go virtuelt tastatur.

Geografisk område, serienummer og brugerinformation skal angives.