QuikRead go® szoftverfrissítések

Üdvözli Önt a QuikRead go® szoftverfrissítési webhely. Itt letöltheti a QuikRead go szoftver legújabb verzióját USB memóriaeszközre, amely segítségével frissítheti QuikRead go készüléke szoftverét. Ahhoz, hogy a lehető legjobban tudjuk teljesíteni igényeit, kövesse az alábbi lépéseket.
 
Ha segítségre van szüksége a QuikRead go készülék szoftverfrissítésével kapcsolatban, először tekintse meg a Gyakran feltett kérdések listáját (lent). Ha további tájékoztatásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot helyi forgalmazójával, vagy forduljon az Aidian céghez e-mailen: info@aidian.hu
 
Ez a webhely a QuikRead go azon felhasználói számára nyújt szoftverfrissítéseket, akik olyan országokban tartózkodnak, ahol a rendszer regisztrálva van.  Ez a változat a QuikRead go nincs regisztrálva az Amerikai Egyesült Államokban.
Gyakran feltett kérdések
A készülék sorszámának megadásakor figyelnem kell a kis- és a nagybetűk megkülönböztetésére?
A készülék sorszámának megadásakor nem számít, hogy kis- vagy nagybetűket használ-e.
 
Az USB memóriaeszköznek üresnek kell lennie?
Nem, lehetnek rajta fájlok, de ne feledje, hogy az USB tárolóeszközön legalább 1 GB szabad helynek kell lennie.
 
Milyen készülék szoftverfrissítésére szolgál ez a webhely?
Ez a webhely a QuikRead go készülék azon felhasználói számára nyújt szoftverfrissítéseket, akik olyan országokban tartózkodnak, ahol a rendszer regisztrálva van.  Ez a változat a QuikRead go nincs regisztrálva az Amerikai Egyesült Államokban.
 

Mik a QuikRead go keszülék 8.2.2-ös szoftver verziójának jellemzői?

Lásd a funkciókat itt

 
Letöltöttem a szoftvercsomagot az USB tárolóeszközre, de a QuikRead go készülék nem ismeri fel az USB-t (a kijelzőn nem jelenik meg az USB ikon). Mit tegyek?
Az USB meóriaeszköz hibás, vagy nem FAT32 formátumú, és nem elsődleges, aktívként megjelölt partícióként van particionálva. Próbálkozzon egy másik USB eszközzel, vagy végezze el az USB megfelelő formázását.
 
Hol találom a készülék gyártási számát?
A készülék gyártási száma a műszer alján található. Lásd a képet az „Adja meg a készülék gyártási számát” fejezetben.

Válassza ki régióját

Amerikai Egyesült Államok A világ többi része

Adja meg a készülék sorozatszámát.

A készülék gyártási száma a műszer alján található.

Töltse ki az elérhetőségi adatait.

A művelet sikeresen megtörtént. Az adatait mentettük.

Az Ön által megadott adatok nem helyesek. Ellenőrizze az adatokat.

Mentés

Töltse le a legújabb szoftververziót az USB memóriaeszközre. A letöltés elkészültével távolítsa el az USB tárolóeszközt a számítógépéből. Helyezze az USB tárolóeszközt a QuikRead go készülék valamelyik USB csatlakozójába.
 
Tudnivalók az USB tárolóeszközről:
Az USB memóriaeszköznek legalább 1 GB kapacitásúnak és FAT32 formátumúnak kell lennie, és elsődleges partícióként, aktívként megjelölve kell particionálni. Mielőtt letölti a szoftvert az USB tárolóeszközre, győződjön meg arról, hogy a QuikRead go készülék felismeri az USB-t. Ehhez csatlakoztassa az USB memóriaeszközt a QuikRead go készülék egyik USB csatlakozójához; amennyiben a készülék felismerte a tárolóeszközt, a kijelzőn megjelenik az USB ikonja.
 
A tartalom kicsomagolása:
1. A letöltött fájl archiválva van, és ki kell csomagolni az USB memóriaeszközre. Keresse meg a letöltési mappát (ahova letöltötte a fájlt). A parancsok kissé eltérőek lehetnek az egyes internetes keresők esetében.
Megjegyzés: Ne módosítsa a fájlok és mappák neveit, ha pendrive-ra tölti le a fájlokat. A „qrzwupdate” nevet kell adni a mappának.
 
2. Klikkeljen a jobb oldali egérgombbal a letöltött fájlra, majd válassza az „Összes kicsomagolása” lehetőséget. Ezután válassza ki a megfelelő USB tárolóeszközt és csomagolja ki a tartalmat. Az „Összes kicsomagolása” parancs megtalálható a: Társítás -> 7-zip alatt is.
A fájl kicsomagolása után kövesse az útmutatóban leírt utasításokat.
 
A legújabb szoftver feltöltése a készülékre:
Olvassa el a szoftver feltöltésére vonatkozó útmutatót.
 

A régiót, a sorozatszámot és a felhasználói adatokat kötelező megadni.
Filename
SHA-1 Hash

Ha elvesztette adminisztrátori jelszavát, kérhet ideiglenes adminisztrátori jelszót. Az ideiglenes jelszó csak egyszer használható, és egy hétig érvényes. MEGJEGYZÉS A betűk nagy száma használható a gép sorozatszámával. Ha a QuikRead ideiglenes jelszót ad meg, mindenképpen írjon nagybetűket. A QuikRead go virtuális billentyűzeten az Abc gomb mögött apró betűtípusok találhatók.

A régiót, a sorozatszámot és a felhasználói adatokat kötelező megadni.